A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Február elején jöhet az iPad 2

Vágólapra másolva!
Kevin Rose, a Digg.com hírgyűjtőoldal alapítójának információi szerint 3-4 héten belül megjelenik az új iPad, amit más elemzők is február elejére várnak.
Vágólapra másolva!

Rose az elmúlt években az Apple készülékeivel kapcsolatos kiszivárogtatások egyik fő forrása lett, és a mostani értesülései egybevágnak azzal, amit más lapok, így a PC World vagy a ZDNet is tudni vélnek, így hitelesnek tartják az információt. Az iPadre tervezett védőtok már be is mutatkozott az egyik kínai gyártó kínálatában a CES szórakoztatóelektronikai vásáron, így onnan is tudni lehet, hogy a legtöbb konkurens eszközhöz hasonlóan két kamera lesz rajta, és jóval vékonyabb lesz a jelenlegi modellnél.

A szaklapok szerint bár az Apple aligha növeli meg a készülék képernyőfelbontását annyira, mint azt az iPhone 4-gyel tette, de biztos, hogy az új tablet nagyobb felbontású lesz. Az első modell 1024x768 pixeles, 132 dpi-is képernyőfelbontásával ugyanis sok felhasználó elégedetlen, de az Apple-t az is ösztönözheti erre, hogy a CES-en bemutatkozott új tabletek között több is rendelkezik ennél jobb paraméterekkel.

A táblagépet gyártó kínai Foxconn még december elején jelentette be, hogy 100 napon belül szállítja az új tableteket, amelyekből 4-600 ezer példányt rendelt meg az Apple első körben. Az iPadből 7,5 millió példány kelt el a tavalyi év végéig.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!