A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Már készül iPhone-ra a Google térképe

Vágólapra másolva!
A keresőcég hivatalosan is megerősítette azt, hogy már dolgozik a Google Térkép hivatalos, iPhone-on és iPaden használható változatán.
Vágólapra másolva!

Bár a Google szolgálatása a korábbi iOS szoftverek beépített része volt az Apple és a keresőcég közötti megállapodás alapján, ez néhány hónapja lejárt. Ezt követően, az iOS 6-os verziójába az Apple már saját fejlesztésű térképszoftverét építette be, ennek adatbázisa azonban sok téves információt tartalmazott, illetve sok országban elég hiányos volt.

A Wall Street Journal amerikai üzleti lap értesülései szerint a Google Térkép tesztváltozatát a keresőcég már elérhetővé tette tesztelők szűk köre számára a vállalaton kívül is. A lap úgy tudja, hogy a vállalat fejlesztői már az applikáció fejlesztésének utolsó simításait végzik, várhatóan hamarosan feltöltik azt az Apple iTunes boltjának engedélyező rendszerébe. A The Next Web technológiai hírportál információi szerint az új Google-applikációban autós navigáció funkció is megtalálható lesz.

Ha az Apple munkatársai jóváhagyják az alkalmazást, az hamarosan elérhetővé válhat az iPhone-t és iPadet, valamint iPod Touch eszközöket használók számára. Mivel a Google és az Apple egymás komoly riválisai, egy ideig kérdés volt, hogy egyáltalán megjelenik-e az iOS-re a Google szolgáltatása, de ezt most a keresőcég egyértelműen megerősítette.

Szerdán a Nokia is bejelentette, hogy néhány héten belül elérhetővé teszi az Apple mobil eszközeit használók számára saját, jelenleg Nokia Here nevet viselő, ingyenes, akár offline is használható gyalogos navigációs szoftverét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!