A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Elkészült iPhone-ra a Google Térkép

Vágólapra másolva!
Csupán negyed évig kellett vacak térképpel navigálniuk az iPhone-tulajdonosoknak. A Google kiadta a térképének Apple készülékeken futó verzióját, amelyet ingyenesen lehet letölteni az iTunes szoftverboltból.
Vágólapra másolva!

Korábban csak androidos készülékeken elérhető funkciókat is kínál a Google frissen kiadott iOS-re írt térképes alkalmazása. A program a jól ismert két dimenziós térképnézet mellett 3D-s megjelenítést és utcaszintű fotós nézetet is tud mutatni.

A fentiek mellett bekerült a szoftverbe a vezetést megkönnyítő hangnavigáció. A térkép minősége is javult az appban, az iPhone tulajdonosok ugyanazt a csekély adatforgalmat generáló vektoros formátumot használó térképet tölthetik le, amelyet az androidosok használnak. Két exkluzív funkciót tartott meg a Google a saját operációs rendszerét használóknak: hangos keresés és offline térképletöltés továbbra is csak a Google-telefonokon lesz.

Forrás: iTunes Store
A hangos keresés és a térkép letöltése kivételével mindent tud az iOS-es térkép

Az ősz egyik mémét sikerült megteremtenie az Apple-nek az iOS 6 mobil operációs rendszerhez készített saját térkép alkalmazás kiadásával. A teljesen használható és katasztrofálisan rossz navigációs adatokat egyaránt tartalmazó Maps applikációról napok alatt készült vicces mikroblog és Hitler felháborodik videó is. A Google hagyta egy ideig a konkurens okostelefon rendszert fejlesztő céget főni a levében, majd novemberben bejelentették, hamarosan kiadják a Google Maps iOS-re tervezett variánsát.

Az Apple bakiját nem csak a Google használta ki. A profi autós navigációs térképpel rendelkező Nokia is gyorsan kiadott egy iPhone-ra készült ingyenes alkalmazást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!