A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Mikulásfalva nem álom többé

mikulás szelfi
Kovács Katalin, többszörös olimpiai- és világbajnok kajakozó, a rendezvény háziasszonya és Joulupukki, a lappföldi Mikulás a 10. születésnapját ünneplő Mikulásgyár megnyitóján Budapesten.
Vágólapra másolva!
Elindult a Google saját karácsonyváró weboldala. A Santa’s Village szentestéig számol vissza, miközben videókkal és játékokkal szórakoztatja a látogatókat.
Vágólapra másolva!

A Google saját weboldallal készül a karácsonyra: a Santa’s Village Mikulás északi-sarki otthonát kelti életre, a mesés település látogatói szórakozhatnak, tanulhatnak.

Az oldal tulajdonképpen egy adventi naptár:

minden nap új lehetőségek válnak elérhetővé: többek közt videók, játékok, oktatóanyagok, miközben a számláló karácsony napjáig számol vissza.

A Mikulás otthona mesés hely Forrás: Origo

A felhasználók játékos módon ismerhetik meg az Android alkalmazásait, a programozás világát, jótékonysági szervezetekről kapnak információt, illetve bemutatásra kerülnek a különféle karácsonyi szokások.

A weblap ezen felül a Google Santa Tracker nevű mobilalkalmazást népszerűsíti.

Az app már egymillió letöltésnél jár,

és akárcsak a Santa’s Village, célja, hogy mindenkit ünnepi hangulatba hozzon.

Santa's Village a Google saját fejlesztése, így kifejezetten stabil és erőforrástakarékos program, mi több, ingyenes, sajnos azonban magyarul nem tud.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!