Itt a Beyond: Two Souls PC-s demója

quantic dream beyond two souls videojáték
Beyond: Two Souls
Vágólapra másolva!
Időközben pedig megjelent a Heavy Rain számítógépekre.
Vágólapra másolva!

Az előzetes ígéreteknek megfelelően újból betört a számítógépes játékiparba a francia Quantic Dream fejlesztőstúdió, megkezdte az eddig csak PlayStationre elérhető, utolsó három játékának a kiadását az Epic Games Store boltban. A héten elsőként megjelent a néhány hete már demót kapott Heavy Rain teljes változata, az érdeklődők teljes áron 19,99 euróért vásárolhatják meg a sorozatgyilkos utáni hajszáról szóló címet.

Beyond: Two Souls Forrás: Quantic Dream

Ami talán ennél is érdekesebb, hogy most megjelent az Ellen Page főszereplésével és Willem Dafoe hathatós támogatásával készült Beyond: Two Souls demója is az Epic Games Store kínálatában. Ebben a Page által alakított, paranormális képességekkel rendelkező Jodie Holmes elmenekül az őt kísérleti nyúlként kezelő kormányügynökség elől, amit sejthetően nem kíván annyiban hagyni a korábbi fogvatartója.

A Beyond: Two Souls demója természetesen ingyenes, a teljes játék július 22-én jelenik majd meg az Epic Games Store-ban, szintén 19,99 euróért. A Quantic Dream ezután valamikor az ősszel kiadja majd még számítógépekre a legutóbb megjelent, az embereket kiszolgáló androidok öntudatra ébredéséről és lázadásáról szóló Detroit: Become Human című játékát is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről