Ingyen tölthető az Assassin's Creed Odyssey egyik DLC-je

assassins creed the fate of atlantis videojáték
Assassin's Creed: The Fate of Atlantis
Vágólapra másolva!
Szeptember elsejéig igényelhetik az alapjátékkal már rendelkezők.
Vágólapra másolva!

Az Assassin's Creed játéksorozat Odyssey alcímű legújabb része kifejezetten jól sikerült, a kritikusok és a játékosok java szerint ez a komplett széria egyik legjobb része. Az Ubisoft nem tett le a támogatásáról, már érkeztek, és még jönnek is majd hozzá fizetős tartalmi kiegészítők, a gyengére sikerült Legacy of the First Blade után most egy DLC-sorozaton dolgozik a cég.

Assassin's Creed: The Fate of Atlantis Forrás: Ubisoft

A The Fate of Atlantis három epizódból fog állni, az első ezek közül már megjelent, ráadásul szerencsére jól sikerült. Ettől függetlenül az Ubisoftnak az első DLC-vel való felsülés után most szüksége van némi segítségre, így szeptember elsejéig az alapjátékkal már rendelkezők ingyen és örökre beszerezhetik a The Fate of Atlantis első epizódját.

A promóció a játék által támogatott összes platformon rendelkezésre áll, azaz a Steamen, az Uplayen, a Microsoft Áruházban (korábbi nevén Xbox Áruházban), és a PlayStation Store-ban is elérhető. Csak meg kell keresni a nulla euróra leárazott kiegészítőt, és végre kell hajtani a vásárlási műveletet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!