A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Horrort és nyomozós játékot osztogat az Epic

frogwares sherlock holmes: crimes and punishments videojáték
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Vágólapra másolva!
A jövő héten egy nagyágyúval folytatódik a promóció.
Vágólapra másolva!

Megérkeztek az Epic Games Store heti rendszeres ingyenjátékai. A digitális számítógépes bolt a múlt héthez hasonlóan ezúttal is váratlanul bővítette a kínálatát, így magyar idő szerint 2020. április 16. délután 5 óráig a gamerek egy helyett két címet adhatnak hozzá örökre a játékkönyvtáraikhoz.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Forrás: Frogwares

A meglepetést a tavaly megjelent Close to the Sun jelenti, amely rengeteg játékos érdeklődését felkeltette az első két BioShockhoz való rendkívül hasonlóságával: a grafikai stílus, a hangulat, és még az alapvető szituáció tekintetében is szinte kínosan közel van az Irrational klasszikusához.

A fiktív 1897-ben játszódó játék helyszíne a nemzetközi vizeken horganyzó Helios kutatóhajó, amely egy gigantikus kutatóbázisként szolgál a világ legnagyobb elméinek, hogy politikai befolyástól mentesen, a kispolgári értékek őrzőinek gyanakvó pillantásaitól elzárva kutathassanak.

Valami persze különösen félresikerül, a hajóra látogató újságíró bőrébe bújt játékost pedig kedélyes köszönés helyett síri csend, és a falra festett karantén kifejezés fogadja.

A horror–kaland vonalon mozgó Close to the Sun mellett az Epic Games Store a múlt héten már beígért Sherlock Holmes: Crimes & Punishments-et is kínálja a játékosoknak. Ez egy TPS-nézetet használó, nyomozós játék a The Sinking City-vel közismertté vált Frogwares-től.

A jövő héten is erős lesz az Epic felhozatala, a jelenlegi tájékoztatás szerint az indie Wheels of Aurelia mellett a Just Cause 4-et zsebelhetik majd be a számítógépes játékosok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!