Nem lesz gond a Samsung Galaxy Note 20 kameráival

Vágólapra másolva!
Állítólag kiküszöbölték a Galaxy S20 Ultra fókuszálással kapcsolatos gyerekbetegségeit.
Vágólapra másolva!

A Samsung a mindig jól értesült Ice Universe szerint sikeresen kijavította a Galaxy S20 Ultra 108 megapixeles fő kamerájának fókuszálással kapcsolatos gyerekbetegségeit, így a Galaxy Note 20 Ultránál ilyen probléma már nem lesz. Ez fontos dolog, hiszen jelenleg a Galaxy S20 és Galaxy S20+ 12 megapixeles fő kamerája gyorsabb és pontosabb, mint a méregdrága Galaxy S20 Ultra fő egysége. Mindez abból ered, hogy a 108 megapixeles fő szenzor nem kapott dual-pixeles fázisérzékelés autofókuszt.

Forrás: ubergizmo

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Samsung miként orvosolta a jelenlegi problémákat, de Ice Universe szerint a Galaxy Note 20 szériánál ilyesmi már nem nehezíti a használatot (az alapmodell ugyanakkor egyes pletykák szerint eleve a Galaxy S20 12 megapixeles fő szenzorát kapja, csak az Ultrában lesz 108 megapixeles egység).

A Samsung a Snapdragon 865 Plus mellett egyes piacokon a saját Exynos 992 chipjét használja majd az új csúcsmobilokban, amelyek elvileg augusztus 5-én, a Galaxy Tab S7, a Galaxy Fold 2 és a Galaxy Z Flip 5G mellett debütálnak, néhány nappal a Galaxy Watch 3 bemutatója után (az okosóra július 22-én érkezhet).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!