Foltot hagy az Apple drága tokjain az új MagSafe töltő

Vágólapra másolva!
Végleges foltot hagy a jelentések szerint a drága gyári bőrtokokon az Apple MagSafe töltője.
Vágólapra másolva!

Meglehetősen vegyes a fogadtatása az Apple MagSafe vezeték nélküli töltőjének és kiegészítőinek. A bankkártyák tárolására használt tárca könnyen leesik a tesztek szerint a készülék hátuljáról, gyakorlatilag minden zsebbe rakáskor és elővételkor. A mágnesek pedig nem annyira erősek, hogy például egy autós tartó megfogja az iPhone 12 mobilokat.

Forrás: macrumors

A mágneses kör mindenesetre az Apple tokjaiban is benne van, és lehet ezekkel is használni a MagSafe vezeték nélküli töltőt, az iPhone felismer minden ilyen tartozékot.

A jelentések szerint szilikon és bőr tokok is lesznek az iPhone 12 mobilokhoz, de ezek nagyon drágák. Még Amerikában is 49 dollár a legolcsóbb gyári szilikontok, az is a mini modellhez való. Az viszont még nagyobb felháborodást okozott, hogy a beszámolók szerint a drága gyári bőrtokon végleges foltokat hagy a MagSafe töltő. Erre az Apple egy támogatói dokumentuma igazából fel is hívja a figyelmet, vagyis akinek csúnya lesz a töltőtől a bőrtokja, az hiába cseréltetné ki, erre nem lesz garancia.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről