A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ekkora akkumulátorokat kaptak az iPhone 12 mobilok

Vágólapra másolva!
Az Apple szokás szerint nem hozta nyilvánosságra az akkumulátorok kapacitását, de végül minden kiderült.
Vágólapra másolva!

Az Apple furcsa módon, de sosem hozza nyilvánosságra, hogy mekkora kapacitású akkumulátorokat szerelt az iPhone mobiljaiba. Egy holland mobilszolgáltató azonban elszólta magát, és listázta a specifikációk között az energiaforrás jellemzőit. Ezek alapján tényleg nincs előrelépés a kapacitás tekintetében.

Forrás: apple

Az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro a Vodafone NL szerint 2775 mAh-s akkumulátort kapnak, míg az iPhone 12 Pro Maxbe egy 3687 mAh-s kerül. Az iPhone 12 mini energiaforrása 2227 mAh. Amennyiben hitelesek az értékek, akkor egyik modell sem jelent előrelépést az elődjéhez mérten.

Sőt, ezek a kapacitások kifejezetten kiábrándítóak, amikor az androidos készülékekbe manapság 4000, 4500 vagy 5000 mAh-s (vagy még nagyobb) akkumulátor kerül. Az iOS sokkal jobban optimalizált, az Apple chipek sokkal takarékosabbak, de gyakorlatilag közel fele akkora akkukat használ az Apple, mint a rivális androidos gyártók. Sok kritikus szerint ezért is maradhatott ki idén a 120 Hz-es kijelző az iPhone-okból, de nagy kérdés, hogy az 5G megnövekedett energiaigénye mellett milyen üzemidőre lehet számítani az új Apple mobiloknál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!