A Huawei Mate 40 Pro az új kamerakirály

Vágólapra másolva!
A DxOMark szerint a Mate 40 Pro a mobilfotózás új királya. Google-szolgáltatások nélkül viszont a így is komoly kompromisszumokra kell felkészülnie annak, aki ezt a készüléket választaná.
Vágólapra másolva!

A DxOMark szakemberei mindig is nagyon elégedettek voltak a Huawei P és Mate szériás csúcsmodelljeinek a kamerarendszereivel, és a Mate 40 Pro szintén a kedvencük lett. A francia szakemberek szerint a Mate 40 Pro a mobilfotózás új királya, és jobb, mint az előző rekorder Xiaomi Mi 10 Ultra.

Forrás: huawei

A DxOMark-ot valószínűleg mindenki ismeri, aki egy kicsit is komolyabban érdeklődik a fotózás iránt, mindegy, hogy fényképezőgéppel, vagy mobiltelefonnal készítene fényképeket. Az oldal szakértői a legtöbb fontosabb kamerát és kamerás okostelefont megvizsgálták már és a vizsgálataik eredményét sokan - ha nem is mindenki - tekintik egyfajta etalonnak.

A három hátlapi kamerát kínáló Mate 40 Pro kameráit a DxOMark szerint a P40 Próhoz képest is tovább tudta fejleszteni a Huawei, főleg a dinamikatartomány nőtt meg, kevés fény mellett is.

Az előlapi kamera pedig szintén remekül sikerült a szakértők szerint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről