Horrorjátékot osztogat az Epic Games Store

amnesia a machine for pigs videojáték
Amnesia: A Machine for Pigs
Vágólapra másolva!
Emellett egy korábbi ingyenjáték is beszerezhető újból az áruházban.
Vágólapra másolva!

Megjöttek az Epic Games Store legújabb ingyenjátékai, a számítógépes gamerek 2020. október 22. délután 5 óráig két terméket adhatnak hozzá örökre a felhasználói fiókjaikhoz. A többséget valószínűleg inkább az Amnesia: A Machine for Pigs érdekelheti, amely egy belső nézetes horrorjáték a brit The Chinese Room fejlesztőcégtől.

Amnesia: A Machine for Pigs Forrás: The Chinese Room

„A gazdag gyártulajdonos, Oswald Mandus az ágyában ébred fel, láz gyötri, és egy sötét, pokoli gépről szóló álmok kísértik. Egy végzetes mexikói expedíció látomásaitól kínozva, az indusztriális utópia hanyatló álmaitól megtörve, bűntudattól és egy trópusi fertőzéstől szenvedve egy rémálomba csöppen. A házban csend honol, lába alatt valamiféle pokoli gépezet remegteti a földet: csak annyira emlékszik, hogy gyermekei óriási veszélyben vannak, és neki kell megmentenie őket" – olvasható a leírásában.

Az e heti másik ingyenjátékot egyszer már osztogatta az Epic. A Kingdom: New Lands egy minimalista mikrostratégiai játék, retró kinézettel és ambient aláfestő zenével. A játékosok a saját királyságuk felépítésén fáradozhatnak benne, ennek során a föld felfedezése és a lojális támogatók szerzése mellett támadásokat kell visszaverniük.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről