Kilépett a OnePlusból Carl Pei, az egyik társalapító

Vágólapra másolva!
Állítólag új vállalkozásba kezdett a OnePlus társalapítója, azonban azt nem tudni, hogy mivel foglalkozik majd Carl Pei.
Vágólapra másolva!

Elvesztette az egyik vezéralakját a OnePlus, miután Carl Pei, az egyik társalapító távozott a cégtől. Az Android Central Redditen közzétett belső anyagokból úgy tudja, hogy Pei az elmúlt hetekben hagyta ott a OnePlust, és már nincs benne a szervezet vezetésében. A OnePlus rajongói számára ez sokkoló hír, főleg azért, mert nem sokkal a 8T mobil bemutatója előtt derült ki.

Forrás: android authority

Azt egyelőre nem tudni, hogy Carl Pei miért döntött így, és bár a OnePlus hivatalosan először nem erősítette meg a társalapító távozását, egyre több jól értesült forrás beszélt arról, hogy a jelentések igazak.

A TechCrunch azt is kiderítette, hogy Carl Pei egy új vállalkozásba kezd, azt azonban még senki nem tudja, hogy mivel foglalkozik majd Pei. Érdekesség, hogy immáron a másik társalapító, Pete Lau sem teljes vállszélességgel a OnePlust irányítja, ugyanis az Oppo anyavállalatnál is egyre nagyobb szerep jut neki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről