A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egész jól bírja a strapát a Samsung Galaxy Z Fold 2

Vágólapra másolva!
Zack Nelson igen komoly stressztesztnek vetette alá az összehajtható mobilt, a fejlődés biztató, persze továbbra is sérülékenyek az összehajtható mobilok.
Vágólapra másolva!

A szakértők szerint két nagy baj van az összehajtható okostelefonokkal. Az egyik, hogy 1500-2000 euróba kerülnek, a másik, hogy nagyon sérülékenyek. Ezért nem is igazán ajánlottak az átlagfelhasználók számára. A Samsung ugyanakkor nagy erőkkel dolgozik az ilyen formátumú készülékek tökéletesítésén, amire jó példa a Galaxy Z Fold 2 legutóbbi stressztesztje is. Zack Nelson, a népszerű JerryRigEverything YouTube-csatorna tulajdonosa arra jutott, hogy az új modell sokat fejlődött az elődhöz képest.

Forrás: zack nelson

Persze a belső, összehajtható kijelzőn hiába van egyenesen két műanyag védőréteg az ultravékony üveg fölött, a képernyőt továbbra is be lehet nyomni és megkarcolni körömmel.

Meglepetésre azonban a zsanéroknál és illesztéseknél már nem igazán jut be a por és a kosz, pedig a videón látható, hogy Nelson nem finomkodott a teszt során. Az új zsanér ráadásul olyan erős is, hogy ha valaki véletlenül visszafelé akarja összehajtani a mobilt, az ettől nem megy majd tönkre. Az ujjlenyomat-olvasó viszont már kár karctól megadja magát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!