A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nem szakít a Huawei és a Leica

Vágólapra másolva!
A Huawei tagadja, hogy igazak lennének a szakításról szóló pletykák. A kínai cég és a Leica a jövőben is partnerek maradnak.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi napokban több helyen is keringett egy pletyka - amit a Digital Chat Station néven dolgozó szivárogtató is megosztott -, amely szerint a Huawei és a Leica együttműködése a végéhez ért, és szakít a két fél.

A Huawei egyik szóvivője azonban cáfolta ezeket a jelentéseket, sőt, egyenesen álhírnek nevezte. A Leica képviselői is megszólaltak, állításuk szerint nekik sincs információjuk arról, hogy bármi gond lenne a kapcsolattal a két cég között.

Forrás: android authority

Bár a fentebb említett szivárogtató mostanában sok pontos jóslattal áll elő, most úgy néz ki, hogy félrevezették őt a belsősnek mondott források. Pedig a jól értesültek már arról beszéltek, hogy a Huawei-t már meg is környékezték más márkák, hogy betöltsék a Leica helyét.

A Leica 2016 óta segíti a Huawei kamerás fejlesztéseit a mobilpiacon, és a legutóbbi Mate 40 Pro esetében is partner volt a munkákban. Ez pedig így marad a jövőben is a Huawei és a Leica szerint.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!