A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Nagyon drága Európában a Huawei Mate 40 Pro

Vágólapra másolva!
Google-szolgáltatások nélkül is nagyjából 1200 euró a készülék ára a legtöbb országban, de legalább ajándék is jár az első vevőknek.
Vágólapra másolva!

Egyre kevésbé számítanak menőnek az 1000-1200 eurós csúcsmobilok, mostanában inkább az olyan készülékek vannak a figyelem középpontjában és a vásárlók kosarában, mint a Pixel 5, a Galaxy S20 FE vagy a OnePlus 8T. A Huawei Mate 40 Pro azonban még a korábbi, ultraprémium vonalat erősíti, de sajnos ezúttal is jól látható, hogy régiótól függően nagyon más árazásokat alkalmaznak a gyártók.

Forrás: forbes

Kínában általában nagyságrendekkel olcsóbbak a készülékek, így van ez most is. Kínán kívül magasabbak az árak, a Huawei Mate 40 Pro Oroszországban például 970 eurónak megfelelő összegért rendelhető. Az EU-ban viszont ennél is drágább az új csúcsmobil, Németországban 1200 euróért rendelhető, Olaszországban pedig 1220 euróért.

Bár majdnem minden régióban jár egy komolyabb ajándék (180 eurós vezeték nélküli fülhallgató / 350 eurós okoshangszóró), de ez az összeg így sem túl kedvező, ráadásul a szakértők egyetértenek abban, hogy bármilyen jól is sikerült a Mate 40 Pro, Google-szolgáltatások nélkül nem tekinthető ajánlott vételnek. A Huawei szerencséje persze fordulhat, ha Amerika enyhít a szigorításokon, és visszaadja a Google-támogatást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!