A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hatalmas sláger a Xiaomi Redmi Note szériája

Vágólapra másolva!
Több mint 140 milliót sikerült mostanra eladni a Redmi Note szériás mobilokból, hamarosan két újabb modellel bővül a sorozat.
Vágólapra másolva!

A Xiaomi nemrég hírül adta, hogy a Redmi márkájának a Redmi Note sorozata olyan népszerű, hogy már több mint 140 millió ilyen szériás mobil talált gazdára. Ez nagy eredmény, főleg annak fényében, hogy a Xiaomit még csak 2010-ben alapították.

Forrás: xiaomi

A szakértők szerint a Redmi Note 7 és a Redmi Note 8 voltak az első igazán sikeres modellek a sorozatban, sőt, a Redmi Note 8 a mai napig a világ egyik legnépszerűbb okostelefonja (ez a cím még mindig az Apple iPhone 11-hez tartozik). Az idei év első felében emellett a Redmi Note 8 Pro is nagyon keresett készülék volt, ebből a kettőből az első 6 hónapban 11 és 10,2 millió darabot adtak el.

A Xiaomi szerint a 140 millió eladott Redmi Note modell olyan, mintha összekötnénk a mobilokkal a Föld északi és déli sarkait, vagyis egymás mellé téve 20 000 km-en át csak okostelefont látnánk. A Xiaomi másik példája szerint ez a Mount Everest magasságának a 132-szerese.

Hamarosan egyébként a sorozat két újabb modellel bővül, 24-én debütál a Redmi Note 9 5G és a Redmi Note 9 Pro 5G.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!