A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nagy sebességű mód jött a Fortnite PC-s kiadásába

fortnite
Nem szép, de legalább gyors a Performance mode aktiválása után a Fortnite
Vágólapra másolva!
Az új konzolokon pedig elérhetővé vált a 120 képkockás üzemmód.
Vágólapra másolva!

Kellemes meglepetéssel szolgált az ünnepi időszak beköszönte előtt az olyan PC-s játékosoknak az Epic, akik ugyan szeretnének játszani a Fortnite battle royale módjával, de a kivénhedt asztali PC-jük vagy laptopjuk miatt eddig nem tudták tolerálható képkockasebességgel futtatni a terméket. A játék legújabb verziójában már elérhető a Performance mode, ezt aktiválva ugyan sokat gyengül a grafika minősége, cserébe viszont drámaian jobban futhat a játék.

Nem szép, de legalább gyors a Performance mode aktiválása után a Fortnite Forrás: Epic Games

A nagy sebességű módot a játék beállítómenüjében kell aktiválni, a vállalat két laptopos példát is adott a teljesítménybeli különbségre:

  • Intel Core i5-8265U / 8 GB RAM / UHD Graphics 620: 24 FPS helyett 61 FPS;
  • AMD A10-5745M / 6 GB RAM / Radeon HD 8610G: 18 FPS helyett 45 FPS.

További jó hír a PC-s játékosok számára, hogy a magas felbontású textúrákat nem használók olyan 14 GB helyet felszabadítva mostantól törölhetik azokat a számítógépük háttértáráról. A textúrák eltávolításához az Epic Games Launcher alkalmazás Library fülében meg kell keresni a Fortnite-ot, a címe melletti három pontos menüben pedig az Options részre kattintva bejövő felületen ki kell szedni a „High resolution textures" elem mögötti pipát.

A fejlesztésekkel párhuzamosan a PlayStation 5 és az Xbox Series konzolokon elérhetővé vált a 120 képkocka/másodperces üzemmód is, ezt a játék Video settings menüjében kapcsolhatják be az érdeklődők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!