Három összehajtható mobilt hozhat jövőre a Samsung

Vágólapra másolva!
Elemzői értesülések szerint a Samsung 2021-re három összehajtható okostelefonnal készül.
Vágólapra másolva!

Az UBI Research elemzői nemrég egy új jelentést adtak ki, amelyben kitérnek rá, hogy a forrásai szerint a Samsung 2021-ben három összehajtható okostelefont dob majd piacra. A cél állítólag az, hogy elterjedjenek az ilyen készülékek, és ennek érdekében a Galaxy Note szériát is feláldozzák.

Forrás: xda

A jól értesült források szerint jövőre a Galaxy Z Fold 3 mellett a Galaxy Z Fold Lite és a Galaxy Z Flip 2 jelenik majd meg. Mindegyik következő-generációs, ultravékony védőüveget kap majd, és LTPO technológia csökkenti a képernyő fogyasztását.

A Galaxy Z Fold 3-ra ugyanakkor kijelző alá rejtett szelfikamera kerülhet, és ezzel egyszerre a belső kijelző mérete 7,6 hüvelykesről 7 hüvelykesre csökkenhet. A külső panel 4 hüvelykes lesz, vagyis a Galaxy Z Fold 3 kisebb lehet majd az elődjénél. És ezúttal már az S Tollat is kezeli majd,

A Galaxy Z Fold Lite feltehetően ugyanaz lesz olcsóbb alkatrészekkel és kedvezőbb árral, a flipes modell pedig állítólag megtartja az előd jellemzőit, de nagyobb külső képernyőt kap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről