A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Csütörtökön lesz a PlayStation 5-ös játékbemutató

bloodborne videojáték
Bloodborne
Vágólapra másolva!
Új időpontot kapott a pár napja elhalasztott esemény.
Vágólapra másolva!

Óriási csalódás érte a múlt héten a PlayStation 5-ös játékok iránt érdeklődőket, az egyesült államokbeli tüntetésekre és zavargásokra hivatkozva a bejelentése után pár nappal a Sony elhalasztotta a bemutatásukra összerakott The Future of Gaming műsorát. Szerencsére lecsendesedett a tengerentúli helyzet, így most új dátumot kapott a bő egyórás show: magyar idő szerint 2020. június 11. (csütörtök) este 10 órakor kezdődik majd a PlayStation YouTube-csatornáján.

Bloodborne Forrás: From Software

Sajnos nem világos, hogy milyen játékokra lehet számítani, mennyire érdemes tűkön ülve várni az eseményt. Jó eséllyel hoz majd néhány komolyabb bejelentést, potenciálisan a Sony saját stúdiói által fejlesztett, a PlayStation 4-re már meg sem jelenő exkluzívok is debütálhatnak. Persze nem garantált, hogy ezek közül akár egy is elérhetővé válik a PlayStation 5-tel együtt.

A legújabb nagy port kavart pletyka, hogy a The Future of Gamingen bemutatkozhat a Bloodborne remasterelt változata, amely PS5 mellett ráadásul számítógépekre is megjelenhet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!