A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Honor azt ígéri: lekörözi a Huawei Mate és P szériákat

Vágólapra másolva!
A Honor ügyvezetője szerint az új Magic sorozat felülmúlja majd a Huawei eddigi legjobbjait.
Vágólapra másolva!

George Zhao, a Honor ügyvezetője egy igen hosszú interjúban arról beszélt, hogy milyen kihívások állnak az egy ideje önállóan és függetlenül működő Honor előtt. Megemlítette azt is, hogy milyen terveik vannak a jövőre vonatkozóan.

Az interjúból kiderült, hogy a Honor és a Qualcomm már együtt dolgoznak egy Snapdragon 888-as okostelefon fejlesztésén, ez az új Magic széria tagja lesz. A Honor ügyvezetője szerint az új Magic szériába kerülő modellek lekörözik majd az eddigi Huawei Mate és P szériás csúcskészülékeket.

Forrás: mobiledokan

A Honor a Huawei-ből való kiválás után teljesen a saját útját járja, már az AMD-vel és az Intellel is tárgyalnak a közelgő Honor Magicbook laptopok miatt. Konkrét készülékekről ugyanakkor nem esett szó. Arról viszont igen, hogy új irodákba költözik a Honor, új csapatokat hoznak létre, és dolgoznak a független kutatás-fejlesztési részlegen. Még jobb kamerákat és képfeldolgozást is ígértek, továbbá hangsúlyozták, hogy külső partnerekkel dolgoznak ezeken együtt: például a Qualcommal és a Google szakembereivel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!