A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Vége a kis gépigényű PUBG Lite-nak

pubg lite playerunknowns battlegrounds videojáték
PUBG Lite
Vágólapra másolva!
Még április végén leállítja a szervereit a fejlesztőcég.
Vágólapra másolva!

A battle royale őrületet elindított PlayerUnknown's Battlegrounds nem a remek optimalizációjáról és alacsony rendszerigényéről híres, így aránylag kevés felhajtás mellett a fejlesztők még 2019-ben elérhetővé tettek belőle egy lebutított változatot. Ez a szélesebb közönség elérése érdekében csak kétmagos processzort, 4 GB memóriát és korrektebb integrált videovezérlőt igényelt, plusz a free to play üzleti modell használata miatt előzetes költséggel sem járt.

PUBG Lite Forrás: PUBG Corporation

A kevéske reklámozásának viszont meglett az eredménye, a közelgő halála már tavaly novemberben sejthető volt, mikor kikerültek belőle a mikrotranzakciók, így valóban teljesen ingyenessé vált. A fejlesztők a napokban bejelentették, hogy tényleg itt a PUBG Lite vége: a telepítőkészlete már nem tölthető le a hivatalos weboldaláról, a szervereit pedig 2021. április 29-én lekapcsolják.

Az alternatív battle royale játékot keresőknek a Fortnite ajánlható, a nemrégiben elérhetővé vált Performance renderelési módját aktiválva jó eséllyel minden olyan hardveren elfut, amelyen a PUBG Lite is élvezhetőnek bizonyult.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!