A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

GeForce került az Acer könnyű és vékony laptopjába

acer swift x laptop notebook
Acer Swift X
Vágólapra másolva!
Remekül kötött kompromisszumot a sebesség és a stílus között a Swift X.
Vágólapra másolva!

Nemcsak a rekordméretű kijelzővel szerelt Chromebookjával váltott ki kellemes meglepetést az Acer, egy új Windows 10-es laptopjával is igyekszik majd meggyőzni a pénztárcájuk kinyitásáról a vevőket. A Swift X névre hallgató modell alapvetően a könnyű (1,4 kg) és vékony (18 mm) eszközök közé tartozik, ám az efféle Windows 10-es termékek többségétől eltérően nagyon tisztességes teljesítményre képes.

Acer Swift X Forrás: Acer

A gyártó szerint modelltől függően a laptop akár AMD Ryzen 7 5800U processzorral, 16 GB memóriával és 2 TB SSD háttértárral is érkezhet, a komolyan vehető grafikai teljesítményről pedig a nemrég bejelentett NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti grafikus vezérlő gondoskodik.

Ennek megfelelően gamer laptopnak nem mondható, a gyártó főként olyan kreatív szakembereknek, tartalomkészítőknek és közvetítőknek ajánlja, akiknek a tipikusnál izmosabb laptopra van szükségük, de nem kívánnak emiatt kompromisszumot kötni a hordozhatóság és a stílusos megjelenés terén.

Acer Swift X Forrás: Acer

Az 14 hüvelykes és 1920×1080 pixeles, az sRGB színtér 100 százalékát lefedő kijelzővel felszerelt Acer Swift X idén nyáron válik elérhetővé Európában, a kezdőára pedig 899 euró, azaz 313 ezer forint lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!