Csúcshardverrel jön a Honor Magic3 sorozat

honor global ceo tech talk
A Huaweiből való kivásárlását követően a megszokott szolgáltatásokkal együtt tér vissza a nemzetközi mobilpiacra a Honor
Vágólapra másolva!
A színváltós fényezést is megtartja az önállósodott mobilgyártó.
Vágólapra másolva!

A HONOR csatlakozott a Global CEO Tech Talkhoz, hogy megossza az 5G és az AI korszakában az intelligens és összekapcsolt élet jövőjéről alkotott elképzeléseit. Benjamin Lim, a Reuters korábbi pekingi irodavezetője és észak-ázsiai vezető tudósítója volt a moderátor, míg George Zhao, a HONOR Device Co.,Ltd. vezérigazgatója, Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója, Sitao Xu, a Deloitte China vezető közgazdásza és partnere, valamint Nathan Midler, a Harvard Business Publishing kínai igazgatója szintén csatlakozott a beszélgetéshez.

A Huaweitől való kivásárlását követően a megszokott szolgáltatásokkal együtt tér vissza a nemzetközi mobilpiacra a Honor Forrás: Honor

Zhao kiemelte, hogy az augusztus közepén bemutatkozó HONOR Magic3 sorozat a Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik. A beszélgetés volt az első alkalom, amikor a vállalat többet is megosztott a HONOR Magic3 sorozat formatervezési inspirációjáról, megjegyezve, hogy a közelgő okostelefont a Magic Hour színei ihlették, amely a fotózás és videózás világában arról híres, hogy a legjobb napszak a fényképezéshez. A napnyugta előtti vagy napfelkelte utáni 15-20 perces időszakban, amikor a nap -6° és -4° között van a horizont alatt, az ég sötétkék színben világít. Amikor a nap -4° és 6° között van a horizont felett, az ég rózsaszín, vagy rózsaszín-arany árnyalatú. Ezek a Magic Hour alatti színfázisok adták a HONOR Magic3 sorozat két színének nevét: Blue Hour és Golden Hour.

Végül beszélt a HONOR "1+8+N" termékstratégiájáról is, amely azt jelenti, hogy a vállalat az okostelefonokra, mint a platform magjára összpontosít, miközben más csatlakoztatott termékeket fejleszt, azzal a céllal, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa többek között a mobil irodában, az intelligens otthonban, az egészségmegőrzés vagy a fitnesz területén, vagy akár az okostelefon használatával történő kikapcsolódásban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről