A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Őrült sebességű pendrive jött a Kingstontól

kingston datatraveler max pendrive usb-kulcs
Kingston DataTraveler Max
Vágólapra másolva!
Gigabájt körüli írási és olvasási sebességgel reklámozza a gyártó.
Vágólapra másolva!

Piacra dobta minden idők egyik leggyorsabb pendrive-családját a Kingston, a DataTraveler Max modellek elméleti síkon 1000 MB/s szekvenciális olvasási és 900 MB/s szekvenciális írási sebességre képesek. A vállalat nem nyújtott tájékoztatást a véletlenszerű olvasási és írási sebességeikről, ám a fenti adatokból nyugodtan feltételezhető, hogy ezek során sem sülnek fel a termékek.

Kingston DataTraveler Max Forrás: Kingston

A csúcssebesség eléréséhez USB 3.2 Gen 2 szabványt támogató számítógépre van szükség, de a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően a régebbi USB-vel szerelt gépekkel és mobileszközökkel is használható a pendrive, persze erősen redukált maximum átviteli sebesség mellett. A DataTraveler Max termékcsalád csak Type-C fizikai csatolófelülettel kerül piacra, található rajta LED aktivitási indikátor, a vevők 256 GB / 512 GB / 1 TB kapacitással érhetik el.

Ugyan a termékcsalád forgalmazása elméletileg már megkezdődött, azonban a Kingston nem árulta el a modellek ajánlott fogyasztói árait. Egy holland kereskedés hírünk írásakor 52 / 86 / 146 euróért, azaz 18 / 30 / 51 ezer forintért hirdette a meghajtókat, azonban ezek minden bizonnyal nettó árak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!