Januárban jöhet a Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE
Vágólapra másolva!
Három megbízható forrás is konszenzusra jutott végre az ügyben.
Vágólapra másolva!

Általában nagyon megbízhatóak a megszokott mobilipari szivárogtatók Samsunggal kapcsolatos értesülései, azonban az elmúlt hetekben érdemi zavar alakult ki a köreikben, ellentmondásos hírekkel álltak elő a Galaxy S21 FE kapcsán. Ennek jó eséllyel az volt az oka, hogy a Samsungnál is fejetlenség alakult ki, utolsó pillanatbeli döntéseken múlhatott a telefon sorsa.

Samsung Galaxy S21 FE Forrás: onleaks

Mostanra látszólag tisztázódott a helyzet: az okostelefont eredetileg szeptemberben vagy októberben kívánta bejelenteni a Samsung, azonban kényszerűségből kénytelen volt decemberre halasztani a tömeggyártásának beindítását. Viszont nem kívánta hónapokkal a kiadása előtt leleplezni, plusz jó darabig valószínűleg benne volt a pakliban, hogy tényleg a kukában végezheti a készülék.

Jon Prosser szivárogtató, Max Weinbach újságíró, továbbá a Display Supply Chain Consultants ügyvezető igazgatójaként funkcionáló Ross Young trió most egyértelműen azt állítják, hogy a Galaxy S21 FE jövő januárban fog bemutatkozni. Egyelőre nem világos, hogy a Galaxy S22 szériával mi a helyzet, de van rá esély, hogy némi csúszással a Mobile World Congress keretében mutatkozhat be, azaz február végén vagy március elején lehet számítani a készülékcsaládra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!