A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Elrejti a nem tetszikek számát a YouTube

youtube
A közeljövőtől minden videó alatt elrejti majd a nem tetszikek számát a YouTube
Vágólapra másolva!
Állítása szerint elsősorban a kisebb tartalomkészítőket próbálja óvni.
Vágólapra másolva!

Nagy jelentőségű változtatás általános bevezetését jelentette be a YouTube, hamarosan minden csatorna esetében elrejti majd a videókra érkezett nem tetszik visszajelzések számát a nyilvánosság elől. Az érték publikus kijelzését nem lehet majd visszakapcsolni, de a nem tetszik gomb megmarad, a tartalomkészítők továbbra is látják majd a mozgóképeikre érkezett negatív reakciók számát.

A közeljövőtől minden videó alatt elrejti majd a nem tetszikek számát a YouTube Forrás: YouTube

A YouTube szerint a lépéssel elsősorban a kisebb csatornák házigazdáit próbálja meg védeni a zaklatási hadjáratoktól, a nem tetszikek számának év eleji tesztelését követően ugyanis az volt a benyomás, hogy ez civilizáltabbá teheti az alkotók és a nézők közti interakciókat. Sokak által nem ismert érdekesség, hogy a tetszikek és nem tetszikek számának nyilvános megjelenítését már évek óta kikapcsolhatják a videósok, bár látszólag a többségük nem él ezzel a lehetőséggel.

A negatív visszajelzések számának végleges elrejtése természetesen kritikákat váltott ki, egyes esetekben a tetszikek és nem tetszikek száma és aránya nagyon hasznos a videókban látható és hallható információk hitelességének gyors megítélésében, már ha organikus módon érkeztek a visszajelzések. A számok elrejtése miatt nehezebbé válhat annak a megítélése, hogy érdemes-e időt szánni a betöltött videó megtekintésére, mennyire lehet adni a tartalmának hitelességére.

A YouTube számára ez nem gond, hiszen a nézők így kénytelenek lesznek még több időt eltölteni a szolgáltatás használatával.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!