A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pendrive került az XPG új egerébe

xpg vault gaming mouse
Beépített peendrive is található az USB-C kábelt használó XPG Vault Gaming Mouse-ban
Vágólapra másolva!
Általános fájlmozgatás mellett hordozhatóvá teheti a gamerek játékkönyvtárait.
Vágólapra másolva!

Nem a túlzásba vitt innovációról ismert az egerek piaca, már nagyon régóta szinte csak a gamereknek eladni kívánt modelleket próbálják extrákkal feldobni a gyártók. Érthető a helyzet, hiszen mindenki másnak megfelelnek az átlagos tudású és teljesítményű megoldások, igény sincs a fejlesztésekre.

Beépített peendrive is található az USB-C kábelt használó XPG Vault Gaming Mouse-ban Forrás: XPG

A napokban az XPG is bejelentette a CES-en demonstrálni kívánt termékeit, a talán legérdekesebbnek az USB-C kábeles Vault Gaming Mouse tűnik. Az egyelőre csak koncepciónak titulált egérbe beépítettek egy pendrive-ot a mérnökök, így ha ténylegesen piacra kerül, akkor egy füst alatt két eszközt kapnak majd a vásárlói, megkönnyítheti a több PC-t használók számára az adatok másolgatását.

A kütyü akár 1 TB kapacitással is elérhetővé válhat, a maximális adatátviteli sebessége pedig közel 1 GB/s lehet.

Gamereknek szánt megoldás lévén a marketingesek természetesen ragaszkodtak hozzá, hogy a termék beépített háttértára valamiféle specifikusan gamereknek szánt funkciót is támogasson. Ennek jegyében az XPG programozói dolgoznak egy szoftveren, amely lehetővé teszi a digitális boltokból letöltött játékok adatállományainak biztonsági mentését az egér háttértárára, plusz a funkció használható a letöltött játékok számítógépek közti hordozására is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!