A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sokat ad 45 dollárért az 8Bitdo gamepadje

8bitdo ultimate wired controller for xbox gamepad kontroller videojáték
8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox
Vágólapra másolva!
Extra gombokat kínál és a mobilappos konfigurálást is támogatja.
Vágólapra másolva!

Nincsenek túl kellemes helyzetben az aránylag megfizethető áron tisztességes gamepadet vásárolni kívánó PC-s játékosok, azonban az eredetileg retró stílusú kontrollerek fejlesztésére szakosodott 8Bitdo hamarosan piacra dob egy papíron meghökkentően jónak tűnő megoldást számukra.

8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox Forrás: 8Bitdo

Az Amazonon május végi elérhetővé válással 45 dollárért (nettó 16 ezer forintért) előrendelhető Ultimate Wired Controller for Xbox modell a nevéből sejthetően xboxos elrendezést kapott. Az előlapján és a hátlapján is extra gombok találhatóak, az audio Jack hangkimenetének köszönhetően rádughatóak headsetek, a PC-s és mobilos appjában pedig akár játékonként is átprogramozhatóak a gombjai, állítható a stickek és a ravaszok érzékenysége, testre szabható a vibráció.

Ezek a lehetőségek hallatlanok ebben az árkategóriában.

A hivatalosan Windows 10+ rendszerű számítógépekkel és Xbox One / Series konzolokkal kompatibilis eszköz legnagyobb hátrányát a kábeles adatkapcsolata jelenti, a kényelme miatt manapság egyre inkább a vezeték nélküli kontrollereket részesítik előnyben a vásárlók. Vigaszul kábelspórolással nem lehet megvádolni a gyártót, 3 méteres zsineg lóg ki az Ultimate Wired Controller for Xboxból.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!