A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hivatalos: késnek az Intel Arc videókártyák

intel arc
Bemutatkoztak a laptopokba szánt Intel Arc videóvezérlők
Vágólapra másolva!
A nyár végénél előbb nem érdemes számítani az Arc 3 bolti forgalmazására.
Vágólapra másolva!

Továbbra sem képes tartani az ígéreteit az Intel, friss blogbejegyzése szerint a várakozásokat alulmúló sebességgel képes csak bevezetni az Arc márkajelzésű grafikus vezérlőit, elsősorban ellátóláncbeli limitációk és driveres nehézségek lassítják a termékek elérhetővé tételét.

Itthon várhatóan még hónapokat kell várni az Intel Arc videóvezérlős laptopokra Forrás: Intel

A cég szerint a már bejelentett, laptopokba szánt Arc 3 modellek jelenleg kizárólag egyes Samsung eszközökben érhetőek el a dél-koreai piacon, de más márkákkal is együttműködve dolgozik azon, hogy minél előbb szélesebb körben kaphatóak legyenek az ezekkel szerelt noteszgépek. A nyár során útjára indítja majd az erősebb Arc 5 és Arc 7 szériákat, de az elérhetőségükkel kapcsolatban nem tett ígéretet.

Az asztali számítógépükbe videókártyát vásárolni kívánók számára sem szolgált jó hírekkel az Intel, az első körben legyártásra kerülő Arc 3 kínai számítógépgyártókhoz kerül majd, a nemzetközi piacokon csak később válik elérhetővé gyárilag készre szerelt konfigurációkban és bolti dobozos formában.

Az Arc 5 és Arc 7 típusok forgalmazása a nyár vége felé kezdődhet, és ugyanilyen hullámokban kerülnek bevezetésre.

Szerencsére az Intel problémáinak már nincs óriási jelentősége, hiszen mostanra a normális szint közelébe estek az AMD Radeon és NVIDIA GeForce termékek árai.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!