A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

2026 környékén jelenhet meg az Apple elektromos autója

Még senki nem tudja, hogy fog kinézni az Apple autója, ez is csak egy elképzelt koncepció.
Vágólapra másolva!
Nem csak csúszik a fejlesztéssel az óriáscég, de az eredetileg tervezett teljes önvezetést sem tudják megvalósítani.
Vágólapra másolva!

Régóta keringenek már pletykák arról, hogy az Apple jó ideje dolgozik egy saját, teljesen elektromos autó elkészítésén. Ezeket az információkat hol megerősítették, hol cáfolták különböző források, azonban szinte biztos, hogy valami készül a vállalatnál, mert számos olyan embert vettek fel az utóbbi években, akik korábban kizárólag az autóiparban tevékenykedtek.

Most a Bloomberg értesült arról, hogy az Apple továbbra is dolgozik a saját villanyautóján, azonban korábban nem várt nehézségekbe ütköztek. Ez végül odáig vezetett, hogy az autót fejlesztő csapatot alaposan átalakították, és piacra dobás dátuma is éveket tolódott, legkorábban 2026-ban jelenhet meg.

Még senki nem tudja, hogy fog kinézni az Apple autója, ez is csak egy elképzelt koncepció. Forrás: Wccftech

Ezen kívül az Apple alaposan visszavett az önvezetéssel kapcsolatos terveiből is. Eredeti szándékaik szerint az autó már teljes önvezetéssel jelent volna meg, így például pedálok és kormánykerék sem kapott volna helyet benne. A teljes önvezetés azonban egy nagyon komplex probléma, amit még olyan gyártók sem tudtak megoldani, mint a Tesla, pedig ők már a forgalomban lévő autóik révén rengeteg gyakorlati tapasztalattal és információval rendelkeznek.

Éppen ezért úgy tudni, hogy az Apple letett arról a tervéről, hogy az autójuk teljes önvezetéssel jelenjen meg, ennek megfelelően beépítenek pedálokat és kormányt is, hiszen a hétköznapi közlekedésben szükség lesz a sofőr beavatkozására, és csak bizonyos körülmények között (például autópályán) aktiválható majd a teljes önvezetés.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!