Leleplezte a titokban leselkedőket a Facebook

Woman,Upset,After,Reading,Bad,Message,On,Phone,At,Home. hurt fired,bad tired,overworked smartphone,psychological distres Woman upset after reading bad message on phone at home. Frustrated sad female crying, suffering, not in mood, thinking, depressed, str
Vágólapra másolva!
Automatikusan barátkérést küldött a megnyitott profilok gazdáinak.
Vágólapra másolva!

Az egyik legkínosabb jellegű hibával váltak elérhetővé a Facebook mobilappjainak legutóbbi frissítései, a felhasználók akaratukon ismerősnek jelölhettek másokat a profiloldalaik megtekintésekor. Ez nem történt teljesen titokban, a profilok betöltését követő pár másodpercen belül megváltozott a kék ismerősnek jelölés gomb szövege arra, hogy ismerősnek lett jelölve az adott személy.

Mindkét fél számára kellemetlen lehetett a hibajelenség Forrás: Shutterstock

A bug többféle helyzetben is kínosnak bizonyulhatott a felhasználók számára, a titkos hódolók és a pusztán kíváncsi idegenek is hozzászoktak, hogy titokban marad az aktivitásuk. A Facebook tájékoztatása szerint mostanra sikerült megoldani a problémát, rövid időn keresztül állt fenn a jelenség, a szolgáltatás böngészős felületét pedig nem érintette, csak a mobilappjait használtak kerülhettek adott esetben arcpirító helyzetbe miatta.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!