A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hamarosan érkezik az árbajnok Samsung csúcsmobil

samsung galaxy s21 fe okostelefon
Samsung Galaxy S21 FE
Vágólapra másolva!
A felhasználók nagyon szerették az elődjeit, most több lépcsőben jelenhet meg a piacon a Samsung Galaxy S23 FE, amelynek egyre közeledik a bemutatója.
Vágólapra másolva!

A SamMobile néhány hónapja még úgy tudta, hogy a Samsung mégis piacra dobja a Galaxy S23 FE mobilt: az ár-érték arányra koncentráló készülék a negyedik negyedévben érkezett volna. A mostani forrásaik már harmadik negyedéves megjelenésről beszélnek, július és szeptember között. Ekkor viszont csak néhány piacon lesz elérhető az új modell, mindenhol több lépcsőben válik elérhető, 2024 első negyedévével bezáróan.

Samsung Galaxy S21 FE Forrás: Samsung

A pletykák szerint mindenhol Exynos 2200 chipet építenek az olcsóbb modellbe, AMD Xclipse 920 GPU-val. Ezt 50 megapixeles főkamera, 4500 mAh-s akku, 25 wattos töltés, 6/8 GB RAM és 128/256 GB tárhely kísérheti.

Egyes híresztelések szerint már a Galaxy Z Fold 5 és a Galaxy Z Flip 5 előtt bemutatkozhat, így elég nagy az esély rá, hogy júliusban debütál. Nem kizárt, hogy az Unpacked rendezvényen, az összehajtható mobilok mellett, vagy azok előtt pár nappal.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!