A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meghalt a világ egyik leghíresebb kutyája

Vágólapra másolva!
Kabosu, a shiba inu fajtájú kutya, akiről rengeteg kép, köztük a híres „Doge" mém készült, 18 éves korában meghalt. Kabosu a Dogecoin kriptopénz ihletője is volt.
Vágólapra másolva!

Kabosu a "Doge" mémmel vált híressé, ami a Dogecoin kriptopénz létrehozásához vezetett (ez egyébként viccnek indult), maradandó nyomot hagyva a rajongókban világszerte. Később a Dogecoin sikere más kutyás témájú tokenek létrehozásához vezetett, mint például a Shiba Inu (SHIB) és a Floki (FLOKI), amelyek azóta a kriptopénz-ipar jelentős szereplőivé váltak.

Ma Kabosu, közösségünk közös barátja és inspirálója, békésen távozott az élők sorából. Olyan lény volt, aki csak a boldogságot és a határtalan szeretetet ismerte

- jelentette be a Dogecoin az X-en.

Kabosu tulajdonosa egy blogbejegyzésben elárulta, hogy május 26-án, vasárnap „búcsúpartit tartanak Kabo-chan számára" a Flower Kaoriban, a Narita City Kotsu no Mori városában található Kotsu no Mori-ban, 13 órától 16 óráig. A tulajdonos azt is elárulta, hogy a halála előtti este Kabosu „megette a rizst és rengeteg vizet ivott, ahogy szokott". Másnap békésen és „csendben" halt meg álmában, miközben gazdája megsimogatta. A blogban elárulták, hogy Kabosu a legboldogabb kutya volt a világon, és a gazdája még most is úgy véli, hogy mosolyog, csóválja a farkát és mindig velük lesz.

doge Kabosu
Kabosu vonásait szinte mindenki ismeri, aki internetezik.

Kabosunál 2022-ben diagnosztizáltak leukémiát és májbetegséget. 

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!