A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bemutatkozott a Sonos első fülhallgatója

sonos ace fejhallgató zenehallgatás
Vezetékes és vezeték nélküli módban is használható a Sonos Ace
Fotó: Sonos
Vágólapra másolva!
Még a szobák akusztikájának szimulálására is képes lesz a jövőben.
Vágólapra másolva!

Új korszakába lépett a prémium otthoni hangtermékek piacán közismert Sonos, állítása szerint népszerű kérésnek eleget téve belépett a személyes hangeszközök piacára, az Ace képében bemutatta az első teljesen vezeték nélküli fejhallgatóját. A név kötelez alapon egy legfelsőbb kategóriában versenyző megoldásról van szó, a körülbelül 193 ezer forintnak megfelelő 499 eurós árcímkéjével az Apple AirPods Max és a Sony WH-1000XM5 riválisa.

A gyártó szerint az említett AirPods Maxnál enyhén könnyebb Sonos Ace negyven milliméteres hangszórókkal biztosít kimagasló hangzást, az aktív zajszűréshez pedig nyolc mikrofonos rendszert használ. A Bluetooth 5.4-es füles vezetékes mellett vezeték nélküli módban is alkalmas veszteségmentes zenék lejátszására, támogatja a Dolby Atmos térhangzást és a fejkövetést, utcán való használat esetén a külvilág akár életmentő hangjainak átengedését.

Bekapcsolt zajszűrés mellett akár 30 óra akkus üzemidőre is számíthatnak zenehallgatáskor a viselők.

A június elején piacra kerülő Sonos Ace egyedi érdekességei közül kiemelhető, hogy otthoni használat esetén gombnyomásra lehet váltani a házi Sonos hangrendszer és a füles használata között, továbbá az év vége tájától támogatott lesz az otthoni hálószoba vagy nappali akusztikáját másoló TrueCinema mód is. Ez a Sonos hangfalak térbeli akusztikai feltérképező képességét aknázza ki, a használata közben olyan hatást próbál szimulálni a fülhallgató, mintha az otthoni hangrendszerből szólna a hang.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!