A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Drága lehet a Spotify csúcshangzású csomagja

Vágólapra másolva!
Meglévő előfizetéshez választható extraként debütálhat a Hi-Fi opció.
Vágólapra másolva!

Lassan már városi legenda kategóriába tartozik a Spotify veszteségmentes zenehallgatást kínáló csomagja, azonban a Bloomberg értesülései szerint a piacvezető zenestreamelő szolgáltatás idén végre tényleg elérhetővé teszi a lehetőséget, ezzel felzárkózva többek közt az Apple Music-hoz, a Deezerhez, vagy éppen a műfajteremtő Tidalhöz.

zene fejhallgató zenehallgatás music headphones
Elkerülhetetlenné vált a CD-minőségre vágyók kiszolgálása az iparban
Fotó: Chichi Onyekanne / Unsplash

A forrás szerint a veszteségmentes zenét kínáló Hi-Fi nem önálló előfizetésként debütál majd, hanem a meglévő prémium csomagokhoz opcionálisan aktiválható kiegészítő lesz. A Hi-Fi opció konkrét költsége a meglévő alap előfizetés függvényében változhat, a kiadvány informátora szerint az alapcsomag árának átlagosan 40 százalékát teszi majd ki a felára.

Az Egyesült Államokban a klasszikus Premium-előfizetés mellé havi 5 dollárba kerülhet a Hi-Fi bővítés, érdekességként ennek a csomagnak az árát júliusban fogja plusz egy dollárral 11,99 dollárra emelni a Spotify.

A forrás szerint a Hi-Fi bővítési opcióval rendelkezők a veszteségmentes tömörítésű zene elérése mellett lejátszási listákkal és zenekönyvtárral kapcsolatos új eszközöket is kapnak, bár a beszámoló alapján nem egyértelmű, hogy ezek pontosan mit tesznek majd le az asztalra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!