A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Már közösségek is létrehozhatóak a Messengerben

mobilozás csevegés mobilnet sms rcs texting böngészés
Fotó: Azat Satlykov / Unsplash
Vágólapra másolva!
Akár ötezer tagot is számlálhatnak a nyilvános csoportok.
Vágólapra másolva!

Megkezdődött a Közösségek funkció hullámokban való elérhetővé tétele a Facebook Messenger csevegőben. Az újdonság jóvoltából legfeljebb ötezer tagot számláló, nyilvánosan működő, közös érdeklődési kör által összekötött közösségek hozhatóak létre. A legegyszerűbb analógiával élve ez a facebookos csoportok megfelelője a Messengerben, bár kevesebb funkciót kínál.

„Létrehozhatsz a Messengerben egy külön közösséget a közös érdeklődési körrel rendelkező emberek számára. Ezeket a közösségeket közösségi adminisztrátorok kezelik. Bárki rájuk találhat a Messengerben, és csatlakozhat hozzájuk. Nem azonosak a Facebook-csoportokkal, és nem tartalmazzák ugyanazokat a funkciókat, mint a Facebook-csoportok.

Mivel a Messengerben létrehozott közösségek nyilvánosabb beszélgetéseket tesznek lehetővé, az esetükben nem a Messengerben küldött személyes üzenetekre vonatkozó, hanem a Facebook-csoportokhoz kapcsolódó közösségi chatekre érvényes adatvédelmi irányelvek alkalmazandók. Fontos tudni például, hogy a közösséged minden jelenlegi és jövőbeli tagja láthatja a chat tartalmát, illetve hogy a Meta felülvizsgálja a tartalmat a Közösségi alapelvek alapján” – olvasható a hivatalos leírásban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!