A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Samsung okosgyűrűjéről újabb részletek szivárogtak ki

Vágólapra másolva!
Samsung Galaxy Ring tokjáról került ki egy kép a netre. Úgy néz ki benne az eszköz, mint egy eljegyzési okosgyűrű.
Vágólapra másolva!

Ahogy a Samsung legújabb wellness-eszköze egyre közelebb kerül a megjelenéshez, egyre többet tudunk meg a koreai cég okosgyűrűjéről. Most egy új kiszivárgásnak köszönhetően az is kiderült, hogy fog kinézni a töltőtokja. 

samsung galaxy ring okosgyűrű
Szépen lassan szivárognak az információk a Samsung okosgyűrűjéről. 
Fotó: Samsung 

A Samsung Galaxy Ring valószínűleg hivatalosan a Samsung következő Galaxy Unpacked rendezvényén debütál majd, amelyre várhatóan június és augusztus között kerül sor, de már a februári MWC-n is látható volt belőle pár előzetes példány és pár újságíró akkor fel is próbálhatta a még nem működő prototípusokat.

Most pedig kikerült a netre egy kép a gyűrű töltőházáról. Az Ice Universe neves kiszivárogtató a kínai Weibo közösségi oldalon tett közzé egy képet, amely egy csuklós, eljegyzési gyűrű stílusú dobozt mutat, ami hasonlóan néz ki, mint a Samsung által a Samsung Galaxy Buds 2 Pro esetében használt tok, kivéve, hogy a fülhallgatóknak mágnesesen helyet adó, mélyített mélyedések helyett egy belső hengert találunk, amire a Ring ráülhet, hasonlóan az Oura Ring Generation 3 töltőegységéhez.

A kiszivárgott kép itt található!

A töltőtáska hátulján valószínűleg egy USB-C port található, és valószínűleg többféle színben és kivitelben lesz kapható, akárcsak a gyűrűk.

A töltési gyakoriság és sebesség tekintetébensajnos semmilyen információnk nincs, de remélhetőleg ezek az adatok is hamarosan rendelkezésre állnak majd.

Itt pedig egy rövid videó a kiszivárgott dobozról:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!