Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Hivatalos, jönnek a Samsung nagy újdonságai

samsung galaxy ring okosgyűrű
A nyári Unpackeden mutatkozhat be tisztességesen a Galaxy Ring okosgyűrű
Fotó: Samsung
Vágólapra másolva!
Többek közt új kettéhajtható mobilokra és okosgyűrűre lehet számítani.
Vágólapra másolva!

Igaznak bizonyultak a legutóbbi pletykák, a Samsung bejelentette a nyári Unpacked eseményének időpontját, a vállalat ezeken a bárki által élőben követhető sajtótájékoztatókon mutatja be a legfontosabb új termékeit.

A nyári felvonás magyar idő szerint 2024. július 10. délután 3 órakor kezdődik, és a bejelentett termékek számát tekintve az eseménysorozat történetének legnagyobb dobása lehet. A show sztárjának potenciálisan az év elején már megvillantott Galaxy Ring okosgyűrű bizonyulhat, ezen túlmenően pedig a Galaxy Z Fold 6 és a Galaxy Z Flip 6 kettéhajtható kijelzős mobilok leleplezésére is abszolút számíthat a nagyközönség.

Ennyi új termék szigorúan véve már elég is volna, hogy ne essen folt a gyártó becsületén, de a jelenlegi hírek és spekulációk alapján a Galaxy Watch 7 okosóra, a Samsung első „ultra” okosórája, továbbá a Galaxy Buds 3 és a Galaxy Buds 3 Pro vezeték nélküli fülhallgatók is ezen debütálhatnak.

További hírek szerint a Samsung idei kettéhajtható kijelzős mobiljai új mesterséges intelligenciás funkciókat is hoznak, bár ezek utólagos frissítésekként az összes Galaxy AI-t támogató telefonra befutnak, nem lesznek a készülékek exkluzív extrái.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről