Érkezik a Samsung megfizethető okosórája

Vágólapra másolva!
Itthon is piacra kerül még június során a Galaxy Watch FE.
Vágólapra másolva!

Váratlanul leleplezte a régóta pletykált, legolcsóbb új okosóráját a Samsung. A kerek és 1,2 hüvelykes AMOLED számlappal ellátott Galaxy Watch FE csak 40 mm-es méretben lesz elérhető, a gyártó drágább modelljeivel ellentétben pedig nem tud hőmérsékletet mérni, viszont az igazán fontos testmozgásmérési, szívritmuselemzési, EKG, továbbá alvásfigyelő funkciókkal mind rendelkezik.

samsung galaxy watch fe okosóra
Esztétikus és kedvező árú csomagban kínál minden fontos funkciót a Samsung Galaxy Watch FE
Fotó: Samsung

A fekete, arany és ezüst színekben érkező Galaxy Watch FE az előre borítékolhatónak megfelelően Google Wear OS rendszerrel és OneUI Watch 5 kezelőfelülettel rendelkezik, IP68 szabványnak megfelelő por- és vízállóságot kínál, támogatja a Bluetooth 5.0, a Wi-Fi, az NFC, a GPS, továbbá a mobilnetes változat esetében a 4G/LTE technológiákat.

A Galaxy Watch FE alapmodellje 89 990 forintos ajánlott fogyasztói még júniusban elérhetővé válik, míg a mobilnetes változata valamikor az ősztől lesz kapható. Az utóbbi forintosított árát még nem tisztázta a Samsung, de az Egyesült Államokban 250 dollárért lesz megvásárolható, így olyan bruttó 110-120 ezer forint körüli összegre lehet számítani.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről