Kiszivárgott a Galaxy Ring okosgyűrű európai ára

samsung galaxy ring okosgyűrű
A Samsung Galaxy Ring, a koreai gyártó okosgyűrűje nemrég mutatkozott be, de itthon sajnos még nem kapható.
Fotó: Samsung
Vágólapra másolva!
Ráadásul két héten belül a boltok polcaira kerülhet az okosgyűrű.
Vágólapra másolva!

Utolsó pillanatbeli információk futottak be a Dealabs jóvoltából a szerdán bemutatkozó Galaxy Ringről, ez lesz a Samsung első okosgyűrűje. A termék az életjelek figyelésére való, többé-kevésbé várhatóan ugyanazokat a funkciókat kínálhatja, mint a vállalat okosórái, azok helyett vagy mellé ajánlja majd a cég.

A legújabb értesülések szerint a Samsung nem csak bemutatja a napokban az okosgyűrűjét, de két héten belül piacra is dobhatja azt: Franciaországban 2024. július 19-én kezdődhet meg forgalmazása, kilenc méretben és három színben debütálhat.

A kezdőára olyan 176 ezer forintnak megfelelő 449 euró lehet.

Ezzel a termék első blikkre messze drágábbnak tűnik a nagy rivális Oura Ringnél, az 329 eurónál, nagyjából 129 ezer forintnál kezdődik. Viszont annak a használatához havi 5,99 eurós előfizetés szükséges, az első hónap ingyen van, így a pletykált árral számolva huszonegy hónap után már ugyanott volna költségben a két okosgyűrű, onnantól kezdve az Oura lenne a drágább. Nem érkezett olyan hír, hogy a Samsung bármiféle előfizetéshez kötné a Galaxy Ring funkcióinak az elérését.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!