Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Lefújták a Horizon Zero Dawn tévésorozatot

horizon zero dawn
Horizon Zero Dawn
Fotó: Guerrilla Games / PlayStation
Vágólapra másolva!
Komoly vádak érték a produkcióért felelt személyt.
Vágólapra másolva!

Borzasztó hírt kaptak az eredetileg PlayStation-exkluzívan szánt, de mára számítógépekre is kiadott Horizon játéksorozat rajongói, a Netflix mégsem fogja elkészíteni a Zero Dawn tévésorozatos adaptációját, vagy legalábbis egyelőre teljes mértékben leállította a projektet. A feldolgozás elkészítését még 2022-ben jelentette be a Sony, miután úgy döntött, hogy ideje a tévéképernyőkre vinnie a legsikeresebb játékszériáit.

A Netflix nem volt hajlandó érdemi tájékoztatást adni a helyzet kapcsán, továbbá hírünk írásáig a Sony sem reagált a sajtó megkereséseire. Viszont nagyon úgy tűnik, hogy személyi probléma áll a háttérben, a Rolling Stone a napokban közölt egy cikket, miszerint a szériáért felelős Steve Blackman showrunnert komoly panaszok érték, a szintén Netflixre készült Az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy) sorozat stábjának tizenkét tagja is megfélemlítő, manipulatív, megtorló viselkedéssel vádolta meg.

A források szerint az ellene felhozott vádak miatt a Netflix úgy döntött, hogy nem kíván többé együtt dolgozni a férfival, ennek pedig áldozatul esett mindkét a vállalat számára készülő sorozata, a Horizon Zero Dawn feldolgozása, továbbá az eredeti ötlet alapján elkészíteni kívánt Orbital.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről