Olcsóbbá válhat az Apple Watch SE

Vágólapra másolva!
Cserébe viszont búcsúzhat a prémium anyaghasználattól az okosóra.
Vágólapra másolva!

Rendkívül intenzívvé vált az okosórák piacán a verseny. A csak alapvető funkciókra vágyók már meghökkentően olcsón is vásárolhatnak maguknak egy divatos és a céljára megfelelő modellt, de éppenséggel a többet költeni tudók és hajlandók 199 dollárért akár Samsung Galaxy Wach FE-t is kapnak.

apple watch se okosóra
Lemondással járhat az Apple Watch SE olcsóbbá tétele
Fotó: Clément Lauwaert / Unsplash

A Bloomberg értesülései szerint a helyzet természetesen nem kerülte el az Apple figyelmét, így szeretné olcsóbbá tenni a belépőkategóriás modellként szolgáló, hardveresen utoljára 2022-ben frissített Apple Watch SE óráját, ez 249 dollárnál kezdődik.

Mark Gurman újságíró forrásainak elmondásai alapján az olcsósításnak persze ára lesz, az elképzelések szerint az olcsóbb Apple Watch SE a jelenlegi alumínium helyett műanyag készülékházat kaphat.

A kiadvány cikkében szó esett az Apple idén érkező drágább okosóráiról is, az Apple Watch Series 10 és az Apple Watch Ultra 3 állítólag új rendszerlapkával jönnek, az előbbi szériának pedig picivel megnőhet az érintőkijelzője. Viszont a piacra kerülésükkor várhatóan még nem lesznek elérhetőek bennük a magas vérnyomás és az alvási apnoe figyelmeztetések, miután nehézségek adódtak a funkciók implementálásakor.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről