A Z generációé lesz ma a Budapest Park

mobilozás tini fiatal lány tinédzser tizenéves okostelefon smartphone teen mobilnet böngészés közösségi média korlátlan
Fotó: Egor Myznik / Unsplash
Vágólapra másolva!
A mesterséges intelligencia jövőjétől Co Lee DJ setjéig: ez lesz a Jövőálló.Hang, a Samsung Jövőálló Akadémia harmadik eseménye a Budapest Parkban.
Vágólapra másolva!

A Samsung Jövőálló Akadémia harmadik eseménye, a Jövőálló.Hang, augusztus 27-én kerül megrendezésre a Budapest Parkban. Az esemény célja, hogy a Z generáció számára releváns témákat vitasson meg, mint például a mesterséges intelligencia jövője és a közösségi média hatása. A rendezvényen interaktív workshopok, viták és előadások várják az érdeklődőket, ahol többek között érveléstechnikát és grafikai programok használatát is elsajátíthatják.

A nap fénypontja a DiSPUTA Extra vitaműsor lesz, ahol a közönség tagjai alkotják az esküdtszéket, és ők döntik el, ki érvelt a legjobban. Az eseményt Co Lee DJ szettje zárja, amely garantáltan felejthetetlen élményt nyújt a résztvevőknek. A rendezvény házigazdája Miskovits Marci influenszer és műsorvezető lesz.

A Samsung Jövőálló Akadémia platformja arra született, hogy összegyűjtse mindazt, ami a Z generáció segítségére lehet ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki magából. A vállalat hisz abban is, hogy a jövő formálásának egyik legfontosabb eszköze a közösségteremtés: a kezdeményezés mellett online és offline eseményei is a friss hangvételű eszmecserékkel mély diskurzusokat indítottak el olyan tételmondatok mentén, mint "A humorban mindent szabad" vagy "A mai fiatalok túl sokat foglalkoznak a mentális egészségükkel"

A részvétel 16:00-kor kezdődik és ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A látogatók értékes Samsung nyereményekkel is gazdagodhatnak, köztük egy mesterséges intelligencia funkciókkal ellátott Samsung Galaxy Z Flip6 telefonnal.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!