Nem mindennapi eszközzel szerelték fel ezt a Tesla Cybertruckot

tesla cybertruck
Autózás közben működtette is Vlagyimir a ruhaszárító gépét
Fotó: highlemonsss / Reddit
Vágólapra másolva!
Vlagyimir, a texasi ezermester állt elő a szokatlan innovációval. Kevés ennél furább megoldást tudunk elképzelni egy Cybertruck platóján.
Vágólapra másolva!

Egy Tesla Cybertruck megjelenése már önmagában is elég nagy sokk a széles közönség számára, azonban nemrégiben a texasi Dallasban élő Vlagyimir egy első pillantásra mosógépnek tűnő eszközt rögzített hevederrel a járgányának a platójára, és azt működtetve furikázik a városban.

tesla cybertruck
Autózás közben működtette is Vlagyimir a ruhaszárító gépét a Cybertruck platóján.
Fotó: highlemonsss / Reddit

A furcsa akcióról készült videó természetesen nagy szenzáció keltett a Redditen, így többen fel is hívták a kocsi hátuljára matricázott telefonszámot. Ekkor derült ki, hogy valójában ruhaszárító gépről van szó, Vlagyimir pedig nem mozgó mosodai szolgáltatást kínál, hanem csak viccből szíjazta a kocsira a gépet, hogy mosolyt csaljon mások arcára.

Plusz kíváncsi volt rá, hogy vajon mennyire meríti a kocsi akkuját a ruhaszárító gép, a tapasztalatai szerint szinte semennyire.

Vlagyimir saját ezermesteres vállalkozást visz Dallasban, ezek szerint a Handy&Man névre keresztelt cége nagyon sikeres lehet, munkásosztálybeliek még az USA-ban is ritkán engedhetnek meg maguknak ilyen drága autót. 

Az amerikai nagyvárosokban persze a jó üzleti érzékkel megáldott, ügyes és szorgos építőipari dolgozók már jó ideje királyokként élhetnek. A Dallastól délre 3D-nyomtatással épülő Wolf Ranch lakóházait 162-217 millió forintnak megfelelő dollárokért árulják, ezzel olcsóbbak a tradicionálisan épített házaknál, részben a sokkal kevesebb kifizetendő munkabér miatt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!