Elképesztő látvány, de nem is olcsó a Nanoleaf világító vitrinje

Vágólapra másolva!
Háromszáz is rendszerbe köthető belőle, összehangolt világítással. A kütyüjeiket kiállítani akaró Geekek lehetnek a Nanoleaf által megcélzott vásárlók.
Vágólapra másolva!

Látványos termékkel állt el a relikviáikat vitrinekben kiállítani kívánó gyűjtők számára a Nanoleaf. Az Expo Smart Display Case vitrin jól megtervezett fényszórású LED-világítást kapott, de a valódi érdekessége, hogy a rajta található egyedi csatlakozókon keresztül akár 16 is összeköthető belőle, a mobilappja pedig 300 darabot képes egyetlen összefüggő rendszerben kezelni.

nanoleaf expo smart display case vitrin
Akár háromszáz darab is szinkronizált rendszerbe köthető a Nanoleaf Expo Smart Display Case vitrinekből
Fotó: Nanoleaf

A rendszerbe kötött vitrinek hangulatvilágítása mobilappon át dinamikusan szabályozható és szinkronizálható, így a világításuk akár a tévén látható kép színeire is valós időben reagálhat. A vitrinek és a mobilapp között wifin keresztül megy a kommunikáció, de a rekeszek saját fizikai kezelőszervekkel is rendelkeznek, ha valaki mobilapp helyett azokkal állítgatná a működést.

A gyártó szerint nyolc vitrin összekötése esetén egy 42 wattos tápegységre van szükség az árambetápláláshoz, míg a maximum tizenhat összeboronálásakor már 75 wattos adapter kell.

A Nanoleaf Expo Smart Display Case nem olcsó mulatság, az Egyesült Államokban darabjáért 80 dollárt kér a gyártó, míg a négy darabos csomagjának 300 dolláros árat talált ki, ilyen sorrendben nettó 29 ezer és 108 ezer forintokról van szó.

Érdekességként ha valaki rögtön 300 vitrines rendszert állítana össze, akkor 75 darab négyes pakkal számolva nettó ~8,12 millió forintnak megfelelő 22 500 dollár volna a móka ára, amihez hozzájönne még az áramadapterek és a szállítás költsége.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!