A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Google legújabb okostelefonjai végre Magyarországra is megérkeznek

Vágólapra másolva!
Megjelentek a Pixel 9, Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL telefonok, és hazánkban is kaphatóak lesznek. A Google telefonjait a Yettel, az Alza és az eMag árusítja majd.
Vágólapra másolva!

A Google hivatalosan is bemutatta legújabb okostelefonjait, a Pixel 9, Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL modelleket, a Pixel Watch 3 okosórát és a Pixel Buds Pro 2 fülhallgatóit. Az új készülékek folytatják a Pixel sorozat hagyományait, amelyeket a tiszta Android élmény, a kiemelkedő kamera képességek és a Google saját fejlesztésű hardvere fémjelez. Az idei kiadás azonban számos újítást hozott, amelyek tovább növelik a sorozat versenyképességét az okostelefonok piacán.

Pixel 9

A Pixel 9 modell a középkategóriás készülékek új etalonja kíván lenni. A telefon 6,3 hüvelykes Actua kijelzővel érkezik, amely élénk színeket és kiváló kontrasztot biztosít. A Google saját fejlesztésű Tensor G4 chipje dolgozik a készülékben, amely gyors és hatékony működést garantál, mindemellett a mesterséges intelligenciával támogatott funkciókat is magas szinten kezeli. A kamera rendszert egy 50 MP-es fő kamera alkotja és egy új, 48 MP-es, ultraszéles kamera a makrofókusz közeli felvételeihez. A Pixel 9 különösen erős a portréfotózásban és az éjszakai felvételek készítésében, amit a Google új algoritmusai tovább javítanak.

Pixel 9 Pro

A Pixel 9 Pro azok számára készült, akik a lehető legjobb teljesítményt és funkcionalitást keresik. A telefon 6,3 hüvelykes Super Actua kijelzőt kapott, amely 120 Hz-es adaptív frissítési rátával rendelkezik. Ez nemcsak simább görgetést biztosít, hanem az energiahatékonyságot is javítja, mivel a kijelző dinamikusan alkalmazkodik a tartalomhoz.

A Pixel 9 Pro háromkamerás rendszerrel érkezik, amely a Pixel 9-ben található két kamerát egy 48 MP-es, 5-szörös nagyítású teleobjektívvel egészíti ki. Ez lehetővé teszi a kiváló minőségű optikai zoomot és a távoli tárgyak részletgazdag megörökítését. A Google továbbfejlesztett képfeldolgozó algoritmusai pedig biztosítják, hogy minden felvétel tökéletesen részletgazdag és színhelyes legyen.

Pixel 9 Pro XL: Az Igazi Nagyágyú

A Pixel 9 Pro XL a sorozat csúcsmodellje, amely a nagyobb kijelzőt és az extra funkciókat kedvelők számára készült. A telefon 6,8 hüvelykes Super Actua kijelzővel rendelkezik, amely a legnagyobb a Pixel családban. Ez a készülék ideális azoknak, akik sokat néznek videókat, játszanak vagy akár munkára használják telefonjukat. A Pixel 9 Pro XL ugyanazt a kamera rendszert kínálja, mint a Pixel 9 Pro, de a nagyobb akkumulátornak köszönhetően hosszabb üzemidőt biztosít, amely egy egész napos intenzív használat során is megállja a helyét. A telefon támogatja a legújabb 5G hálózatokat, valamint a Wi-Fi 7 szabványt, így a leggyorsabb és legstabilabb internetkapcsolatot nyújtja.

A készülékek a legújabb Android verzióval, az Android 14-gyel érkeznek és elsőként kapják meg a legfrissebb biztonsági frissítéseket és a Google saját fejlesztésű szoftveres újításait. Az új funkciók között megtalálható a továbbfejlesztett Google Assistant, az okosabb adattakarékos módok és a még jobban testreszabható felhasználói felület.

Az AI és a gépi tanulás alapú funkciók továbbra is központi szerepet játszanak a Pixel telefonokban, amelyek a mindennapi feladatok elvégzését teszik könnyebbé. Ilyen például a valós idejű fordítás, a zajszűrés, és a még pontosabb arcfelismerés.

Összegzés, árak

A Pixel 9, Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL megjelenésével a Google ismét magasra tette a lécet az okostelefon-piacon. A készülékek lenyűgöző technológiai újításokat kínálnak, amelyek nemcsak a Pixel sorozat rajongóinak, hanem minden olyan felhasználónak vonzóak lehetnek, akik prémium minőséget és a legújabb technológiát keresik egy okostelefonban. Az új Pixel készülékek innovációval, kiemelkedő kamerarendszerrel és erőteljes hardverrel érkeznek, készen arra, hogy meghódítsák a piacot.

A Pixel 9, a Pixel 9 Pro és a Pixel 9 Pro XL már előrendelhető 379 990 Ft, 464 990 Ft és 509 990 Ft-os áron. A Pixel 9 és a Pixel 9 Pro XL augusztus 22-én kerül a Yettel Magyarországnál, az Alza.hu-nál és az eMagnál a polcokra. A Pixel 9 Pro szeptemberben kerül a boltok polcaira.

Emellett a Pixel 9 Pro telefonhoz most Google One AI Premium csomag jár, amely az első évben díjmentes hozzáférést biztosít a Gemini Advanced szolgáltatáshoz. Ezzel megkapjuk a Google AI legjavát és 2 TB tárhelyet is, mindezt egy csomagban. Így kipróbálhatjuk a Geminit közvetlenül kedvenc Google-termékeinkben, például a Gmailben és a Dokumentumokban. A Pixel 9-hez is jár ez a kedvezmény, de nem egy éves, hanem fél éves csomagban.

A telefonok és a Google legújabb okosórája és okos fülhallgatója bemutatóját ezen a linken követik figyelemmel az érdeklődők:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!