A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
12:10CselgáncsNikoloz Sherazadishvili-Zsombor Veg
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Jelenthetőek lesznek a rendőrök a Google Térképben

google térkép maps navigáció gps navigation
Fotó: Henry Perks / Unsplash
Vágólapra másolva!
A parkolást és a bejáratok megtalálását is megkönnyíti a mobilapp.
Vágólapra másolva!

Számos újdonságot kap a következő hetekben a Google Térkép, a mostani fejlesztések elsősorban a navigációt használó járművezetőknek szólnak. A funkciók egy részét az itthon is népszerű Waze appból emelték át a fejlesztők, például a közlekedők képesek lesznek jelenteni a rendőri jelenlétet az utak mentén. Az erről szóló figyelmeztetést addig látják majd az autósok és a motorosok, amíg a kérdéses szakaszon áthaladva kellő arányban megerősítik az információ helyességét.

A további nagy fejlesztések közül kiemelhető még, hogy a célállomáshoz közel érve a Google Térkép képes lesz parkolókat ajánlani és megmutatni az épületek bejáratát, miután sötétben és ismeretlen helyeken időnként nehézséget jelenthet az efféle banális részletkérdések tisztázása. 

Ezek a funkciók persze csak akkor lesznek elérhetőek, ha megtalálhatóak a szükséges adatok a Google Térkép rendszerében.

Mindeközben az említett Waze is kap pár új funkciót, például jelenthetővé válnak a sebességet is mérő forgalmi lámpák, az ősztől pedig az androidos mobilok és az iPhone-ok záróképernyőjén is képes lesz megjeleníteni a turn-by-turn navigációs utasításokat. Végül máris megkezdődött egy új lap elérhetővé tétele, amely könnyebb tájékozódást tesz lehetővé a rendszeresen ugyanazon az útvonalon mozgók számára az útlezárásokról és a kerülőutakról.

A Google a héten már másodjára jelentett be újdonságokat a Térképben, tizenöt további országban tette elérhetővé az erdőtüzekről szóló tájékoztatást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!