A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mesterséges intelligencia érkezik ezekre a telefonokra

Vágólapra másolva!
A Samsung megfizethető telefonjai is belépnek a MI-univerzumba. Ráadásul leghasznosabb mesterséges intelligencia funkciót kapják meg.
Vágólapra másolva!

A néhány nappal ezelőtti híreszteléseknek megfelelően a Samsung hamarosan új extrát tesz elérhetővé néhány megfizethetőbb Galaxy A-szériás mobiljára és a Galaxy Tab S9 FE tabletekre. Megfelelő hardver hiányában a termékek nem kapják meg a teljes Galaxy AI nevű mesterséges intelligencia alapú szolgáltatási csomagot, de a részeként elérhetővé tett „Bekarikázással keresés a Google-lel” (Circle to Search) használható lesz rajtuk.

samsung google circle to search bekarikázásos keresés mesterséges intelligencia
A bekarikázásos keresés a hétköznapok során ténylegesen leghasznosabb, mesterséges intelligencia alapú funkció.
Fotó: Samsung /  

A bekarikázásos keresés szerencsére pont a hétköznapok során leghasznosabb, MI-alapú funkció. A bekapcsolását követően hosszan nyomva kell tartani a Home gombot (a lekerekített sarkú négyszögletes ikon a kijelző alján, amivel vissza lehet ugrani a kezdőképernyőre), ezt követően pedig be kell karikázniuk a képen azt a dolgot, amire rá szeretnének keresni.

A karikázásos keresés nem egy szimpla képalapú keresőfunkció, például szövegek fordítására vagy matematikai feladatok megfejtésére is használható.

A Samsung szerint a bekarikázásos keresés várhatóan még ebben a hónapban, a következőre befutó rendszerfrissítéstől válik elérhetővé a Galaxy A34/A35 és a Galaxy A54/A55 mobilokra, továbbá a Galaxy Tab S9 FE sorozat tagjaira.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!