A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Nagyon gyorsak az 1 TB-os Samsung memóriakártyák

Vágólapra másolva!
Augusztusban indul a PRO Plus és az EVO Plus modellek forgalmazása.
Vágólapra másolva!

Új microSD memóriakártyákat dob piacra a nagy kapacitás mellett nagy sebességet is elváró vevők számára a Samsung. Az 1 terabájtos PRO Plus és EVO Plus termékek a cég nyolcadik generációs V-NAND memórialapkáit használják, a régi ötvenötös helyett pedig 28 nm-es gyártástechnológiájú vezérlőt kaptak a gyorsabb és kisebb áramigényű működés érdekében.

samsung microsd memóriakártya
A világ leggyorsabb microSD memóriakártyái között vannak a Samsung újdonságai
Fotó: Samsung

A tíz év korlátozott garanciával érkező termékek közül a Pro Plus modell a gyorsabb, papíron akár 180 MB/s szekvenciális olvasási és 130 MB/s szekvenciális írási sebességre képes. A véletlenszerű írási és olvasási tempóit nem részletezte a gyártó, azonban az A2 minősítés alapján ezen a téren is kompetens a megoldás. 

Az Evo Plus egy kicsit lassabb, az esetében a 160 MB/s és a 120 MB/s az elméleti felső határ, a véletlenszerű sebességek terén pedig csak A1 minősítésre volt elég a tempója.

Az 1 TB kapacitású PRO Plus és EVO Plus microSD-kártyák forgalmazása augusztusban kezdődik Magyarországon. A Pro Plus ajánlott ára 67 990 forint, míg kártyaolvasóval összecsomagolva 70 990 forintért lesz kapható. Az EVO Plus csak önmagában válik elérhetővé 62 990 forintos áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!